Vi leverer effektive og moderne tekniske løsninger, med en fast kontaktperson som tar seg av alle deres behov. Mange selskaper sliter med å få den digitale hverdagen til å fungere smidig, og dette kan føre til bortkastet tid og ressurser som kunne vært brukt på kjernevirksomheten. I nært samarbeid med våre kunder, jobber vi målrettet for å finne skreddersydde løsninger som passer perfekt til deres virksomhet!  

Server & IT-tjenester

Vi setter sammen optimale IT-løsninger for deres bedrifter; fra PC og printer til server og skytjenester basert på en kartlegging av deres nåværende og fremtidige behov. I tillegg sørger vi for opplæring av ansatte og teknisk support og støtte.

Mer informasjon

Skyløsninger

Arbeid uhindret hvor du enn befinner deg og samhandle med kollegaer på hjemmekontor eller på andre siden av verden. Vi setter opp tilpassede skyløsninger, møtesystemer og onlineplattformer samt integrerer med eksisterende eller nye systemer.

Mer informasjon

Overvåking & sikkerhet

Nedetid er utrolig kostsomt for en bedrift og med små midler kan både tid og resurser frigjøres. Vi sikrer deres verdier med overvåking av viktig utstyr via kameraovervåking, alarm, termosensorer samt back up av kritiske systemer.

Mer informasjon

GPS trackere

Sikre verdifult utstyr med tilpassede GPS trackere styrt via SMS og datatrafikk. Full sporing og oversikt i app over lokasjon slik at dere kan overvåke og følge med i sanntid hvor enheten til enhver tid befinner seg.

Mer informasjon

Dronefotografering & filming

Markedsfør deres bedrift med flotte dronevideoer eller utfør inspeksjon og kontroll av konstruksjoner, bygninger, tak og fundament via avanserte droner med kamera og termiske sensorer.

Mer informasjon

Smarthus

Kontroller inneklima, belysning, energiforbruk og frigjør tid og resurser på å automatisere deres lokaler. Alt kan integreres i en plattform og administreres enkelt via web eller telefon.

Mer informasjon

Digital Markedsføring

Fremhev deres bedrift med responsive hjemmesider og tilpasset innhold samt digital annonsering, SEO og SoMe produksjon. Fra landningssider til komplette E-handelsløsninger med tilknyttede logistikk- og lagersystemer.

Mer informasjon

Support

Våre dyktige medarbeidere sørger for teknisk bistand over telefon, e-post og fjernstyring som onsite med teknisk installasjon og opplæring. Dere har en fast kontakt som har full oversikt over deres IT-løsning.

Mer informasjon

Apputvikling

Vi transformerer ideer til virkelighet. Vår lidenskap for innovasjon kombinert med omfattende erfaring lar oss skape skreddersydde og brukervennlige applikasjoner for både iOS og Android-plattformer. Quiet V – hjelpeverktøy for selektiv mutisme. Du finner den i App Store og Google Play nå!

Mer informasjon